Pricing Table Particle

Quickly drive clicks-and-mortar catalysts for change
 • Basic
 • Standard Compliant Channels
 • $50
 • Completely synergize resource taxing relationships via premier market
 • 1 GB of space
 • Support at $25/hour
 • Sign Up
 • Premium
 • Standard Compliant Channels
 • $100
 • Completely synergize resource taxing relationships via premier market
 • 10 GB of space
 • Support at $15/hour
 • Sign Up
 • Platinum
 • Standard Compliant Channels
 • $250
 • Completely synergize resource taxing relationships via premier market
 • 30 GB of space
 • Support at $5/hour
 • Sign Up
Препораки

Едногодишното работење на Високата школа покажа дека професорите се посветени и секогаш достапни, а колегите искрено заинтересирани за тимска работа.

lepa georgjievskaПрофесорите се вистински професионалци. Ем поради тоа што се искусни практичари и одлични едукатори, ем поради достапноста и отвореноста кон студентите. Задоволство е да се учи од најдобрите.
Високата школа ми нуди повеќе можности. Освен одличните услови за студирање, ми овозможува вклучување во проекти кои ми помагаат во мојата идна професија. Преку мониторингот на медиумите и начинот на кој известуваа во предизборната кампања во 2009 година научив како се прави квантитативна и квалитативна анализа.

Запишувањето на Високата школа за новинарство и односи со јавноста само ја потврди сликата која ја имав за неа. Таа е одличен избор за сите кои вистински го сакаат и го почитуваат новинарството. Одличен почеток за едно поинакво високо образование кое изобилува со теренска работа. За кусо време ја почувствувавме динамиката во редакцијата, мирисот во печатницата, моќта на добриот лид…

Тимот на Високата школа ми ја овозможи шансата за високо образование со целосна стипендија токму во годините кога најмногу ми одговара и токму за она што најмногу го сакам. Новинарството го учам во современи услови за работа, динамична атмосфера и можност за усовршување.

Има ли поголема моќ од таа да се господари со јазикот? На часовите по Современ македонски јазик 1 и 2 во Високата школа за новинарство и за односи со јавноста нема поголема лекција од онаа да се учи, да се познава и да се почитува сопствениот јазик. Да се чита македонската книжевност, да се биде среќен кога ќе се открие енергијата на зборот. Да се биде писмен и гласен. Ова е школа која знае дека секој што „пишува гласно и зборува моќно“ тоа го прави преку своето најголемо оружје – јазикот.