Pricing Table Particle

Quickly drive clicks-and-mortar catalysts for change
 • Basic
 • Standard Compliant Channels
 • $50
 • Completely synergize resource taxing relationships via premier market
 • 1 GB of space
 • Support at $25/hour
 • Sign Up
 • Premium
 • Standard Compliant Channels
 • $100
 • Completely synergize resource taxing relationships via premier market
 • 10 GB of space
 • Support at $15/hour
 • Sign Up
 • Platinum
 • Standard Compliant Channels
 • $250
 • Completely synergize resource taxing relationships via premier market
 • 30 GB of space
 • Support at $5/hour
 • Sign Up
Медиумите за нас

А1 Телевизија известува за изложбата на која се презентираа наградените медиумски производи на Конкурсот за најдобар матурски проект „Изрази се преку медиумите“. Високата школа го организираше конкурсот во соработка со Мисијата на Европската унија во Република Македонија.

Весникот „Дневник“ објави дел од фотографиите и постерите кои беа претставени на изложбата за наградените медиумски продукти на Конкурсот за најдобар матурски проект „Изрази се преку медиумите’.

„Радио Слободна Европа“ известува дека група млади новинари произлезени од Македонскиот институт за медиуми кои работат во македонските медиуми се согласни дека е потребно синдикално организирање. Македонскиот институт за медиуми е основач на Високата школа за новинарство и за односи со јавноста.

Потребни се квалитетни обучени новинари и специјалисти за односи со јавноста, како и високообразовни институции кои ќе им овозможат на студентите да ги научат модерните текови во новинарството и корпоративните комуникации.

Повеќе медиуми во земјава известуваа за конкурсот за најдобар матурски проект „Изрази се преку медиумите“. А2 Телевизија емитуваше приказна за средношколците кои го подготвуваат училишниот весник „Визија“, додека дневниот весник „Дневник“ пишува дека средношколците повеќе се заинтересирани своето мислење да го изразуваат на интернет-форумите.

Високата школа за новинарство и за односи со јавноста го презентираше конкурсот „Изрази се преку медиумите” во средните училишта низ земјава изминативе две недели.