Pricing Table Particle

Quickly drive clicks-and-mortar catalysts for change
 • Basic
 • Standard Compliant Channels
 • $50
 • Completely synergize resource taxing relationships via premier market
 • 1 GB of space
 • Support at $25/hour
 • Sign Up
 • Premium
 • Standard Compliant Channels
 • $100
 • Completely synergize resource taxing relationships via premier market
 • 10 GB of space
 • Support at $15/hour
 • Sign Up
 • Platinum
 • Standard Compliant Channels
 • $250
 • Completely synergize resource taxing relationships via premier market
 • 30 GB of space
 • Support at $5/hour
 • Sign Up
Медиумите за нас

Мултимедијалниот проект „Исти сме“, организиран од Високата школа за новинарство и за односи со јавноста денеска промовиран пред матурантите во гимназијата „Кирил Пејчиновиќ“ во Тетово. Матурантите имаа можност да се запознаат со условите и критериумите за учество на конкурсот преку што можат да добијат стипендии за студирање новинарство и односи со јавност.

Читај повеќе

Собранието на РМ ја искористи анализата на Високата школа и Македонскиот институт за медиуми (МИМ) за состојбите во јавната радиодифузија како клучен документ во органзиирањето на јавната расправа „Каков радиодифузен сервис и` е потребен на Република Македонија?“. Прочитајте како известуваа медиумите за настанот.

Весникот „Нова Македонија“ пишува дека по владината одлука да се намали школарината на државните универзитети, голем број студенти ќе прејдат во приватно образование, оти во државното ќе се создаде хаос, ќе нема услови за изведување настава, нема да понудат квалитет. За темата е консултирана Високата школа. Прочитајте го текстот.

Високата школа и Македонскиот институт за медиуми (МИМ) ја претставија Анализата на јавната радиодифузија во Република Македонија во контекст на европската медиумска политика. Прочитајте како известуваа медиумите за прес конференцијата.

Весникот „Нова Македонија“ и интернет страницата „Инпрес“ известија дека Високата школа стана членка на Европската асоцијација за обука на новинари.