Pricing Table Particle

Quickly drive clicks-and-mortar catalysts for change
 • Basic
 • Standard Compliant Channels
 • $50
 • Completely synergize resource taxing relationships via premier market
 • 1 GB of space
 • Support at $25/hour
 • Sign Up
 • Premium
 • Standard Compliant Channels
 • $100
 • Completely synergize resource taxing relationships via premier market
 • 10 GB of space
 • Support at $15/hour
 • Sign Up
 • Platinum
 • Standard Compliant Channels
 • $250
 • Completely synergize resource taxing relationships via premier market
 • 30 GB of space
 • Support at $5/hour
 • Sign Up
Предавачи

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. магистрирал на Економскиот факултет во Скопје на отсекот монетарна економија. Дипломирал деловна економија на истиот факултет.

Во моментов е раководител на одделот за односи со јавност на агенцијата „Публицис“ и се бави со развивање и имплементација на кампањи за односи со јавноста, подготовка на стратегија за односи со јавност, дневни контакти со медиуми, евалуација  на ПР кампањи, подготовка на прес материјали и активности за кризен ПР:

Има издадено сериал на текстови на теми за потребата од соодветна промоција и за рекламирањето и односите со јавноста во Република Македонија.

За потребите на Високата школа го напиша прирачникот Креативно мислење и пишување (изразување).