Pricing Table Particle

Quickly drive clicks-and-mortar catalysts for change
 • Basic
 • Standard Compliant Channels
 • $50
 • Completely synergize resource taxing relationships via premier market
 • 1 GB of space
 • Support at $25/hour
 • Sign Up
 • Premium
 • Standard Compliant Channels
 • $100
 • Completely synergize resource taxing relationships via premier market
 • 10 GB of space
 • Support at $15/hour
 • Sign Up
 • Platinum
 • Standard Compliant Channels
 • $250
 • Completely synergize resource taxing relationships via premier market
 • 30 GB of space
 • Support at $5/hour
 • Sign Up
Предавачи

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. е роден 1980 година во Скопје, Република Македонија. Дипломирал на отсек Политички науки на Правниот факултет во Скопје во група на Јавно мислење и масовни комуникации. Магистрирал на Институтот за социолошки и политичко правни истражувања при УКИМ во групата на Комуникации на тема: „Улогата на дневниот печат во формирање предуслови за создавање на критичко мислење кај читателската јавност во Република Македонија„. Во академската 2008/09 година како Фулбрајт стипендист остварува истражувачки престој на Универзитетот во Канзас. Моментално е докторант на Правниот факултет, отсек политички студии на тема „Кон новата парадигма на политички ангажман на младината- демократскиот потенцијал на компјутерски посредуваната комуникација„.

Во 2008 работел како истражувач во Debate Watch- Commission of Presidential Debates на претседателските дебати во САД и како гостин истражувач на Факултетот за новинарство и масовни комуникации на Универзитетот во Канзас. Исто така бил ангажиран и како демонстратор и асистент на Политички науки при УКИМ како и Европскиот Универзитет Скопје по предметите Медиуми и политика, јавно мислење и масовни комуникации и вовед во комуникациски теории. Од 2001 е член на Институтот за Демократија ИДСЦС.

Како свои академски интереси ги има политичката комуникација и комуникациските теории. Член е на NCA –National Communication Association.

На Високата школа на новинарство и односи со јавноста е ангажиран како предавач на предметите и Комуникациски теории 1 (социологија) и Комуникациски теории 2 (психологија) како ко-предавач на Вовед во корпорациското комуницирање и Јавно мислење и справување со ситуации( issue management).