Pricing Table Particle

Quickly drive clicks-and-mortar catalysts for change
 • Basic
 • Standard Compliant Channels
 • $50
 • Completely synergize resource taxing relationships via premier market
 • 1 GB of space
 • Support at $25/hour
 • Sign Up
 • Premium
 • Standard Compliant Channels
 • $100
 • Completely synergize resource taxing relationships via premier market
 • 10 GB of space
 • Support at $15/hour
 • Sign Up
 • Platinum
 • Standard Compliant Channels
 • $250
 • Completely synergize resource taxing relationships via premier market
 • 30 GB of space
 • Support at $5/hour
 • Sign Up
Предавачи

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. (1979) дипломираше на Филолошкиот факултет Блаже Конески во Скопје на катедрата за Општа и компаративна книжевност. Mагистерски студии завршува на Лондонската школа за економија и политички науки (LSE) на отсекот за Компаративна политика - национализам и етницитет,  на темата ‘Либералните структури и динамиката на националистичка мобилизација’. Поле на негов сегашен истражувачки интерес се односите меѓу либерализмот и национализмот.

Во академската 2004-2005 беше студент на Едногодишната школа за новинарство при Македонскиот институт за медиуми. Тој има повеќегодишно новинарско искуство: соработуваше на истражувачко-новинарски проекти со лондонскиот Институт за воено и мирновремено известување IWPR; од 2005 до 2007 беше политички уредник и новинар во неделникот ФОРУМ Плус, каде работеше на повеќе истражувачки текстови и политички интервјуа.

Од 2007 до 2011 Мицевски е продуцент и новинар нa Светскиот сервис на БиБиСи со седиште во Лондон. Неговите работни задолженија се продукција и водителство на новински и актуелно политички програми, продукција на радио прилози, новинарски анализи и интервјуа.