Pricing Table Particle

Quickly drive clicks-and-mortar catalysts for change
 • Basic
 • Standard Compliant Channels
 • $50
 • Completely synergize resource taxing relationships via premier market
 • 1 GB of space
 • Support at $25/hour
 • Sign Up
 • Premium
 • Standard Compliant Channels
 • $100
 • Completely synergize resource taxing relationships via premier market
 • 10 GB of space
 • Support at $15/hour
 • Sign Up
 • Platinum
 • Standard Compliant Channels
 • $250
 • Completely synergize resource taxing relationships via premier market
 • 30 GB of space
 • Support at $5/hour
 • Sign Up
Препораки

Ученици кои учествуваа на Медиумскиот ден за средношколците зборуваат за нивните впечатоци. Медиумскиот ден го организираше Високата школа за новинарство и за односи со јавноста, во соработка со МТВ, Радио Метрополис и Сити Радио, Нова Македонија и Телеграф.мк.

Настанот се одржа во рамки на проектот „(Де)конструирај ги медиумите“, што е поддржан од Амбасадата на САД во Македонија.