LOGO - Лого

Стипендисти на насоката новинарство

1. Круме Јаневски – стипендист на „Дневник“
2. Елена Георгиевска - стипендист на „Вест“
3. Петар Клинчарски- стипендист на „Утрински весник“
4. Јасна Атанасовска - стипендист на „Нова Македонија“
5. Марко Петрески - стипендист на „Нова Македонија“
6. Жаклина Пејкова - стипендист на националната радио мрежа „Канал 77“
7. Арбана Керими - стипендист на телевизијата „Алсат-М ТВ“
8. Марија Хаџи Стојанова - стипендист на „Алсат-М ТВ“
9. Коста Јованов - стипендист на ЕЈС
10. Билјана Кузмановска - стипендист на ЕЈС

Стипендисти на насоката корпоративни комуникации и односи со јавноста

1. Тамара Костадиновска – стипендист на МИМ и на Високата школа
2. Георгина Трајковска – стипендист на МИМ и на Високата школа
3. Ивана Лумаковска – стипендист на МИМ и на Високата школа
4. Родна Деолска – стипендист на МИМ и на Високата школа