meni-celo-final

Конференција за аудиовизуелните индустрии во Македонија

1-vest

 
 
   
2-vest

3-vest

Видео туторијали за медиумска и дигитална писменост

 
 
Високата школа продуцираше три видео туторијали за медиумска и дигитална писменост наменети за средношколци, професори од средни училишта, како и за студенти во областа на медиумите и комуникациите.

Работилница за управување со кризна комуникација

 
Техниките на јавно обраќање во услови на криза и ризични околности и добрите практики на работа со традиционалните и новите медиуми беа дел од темите на работилницата наменета за регионалните портпароли на Министерството за внатрешни работи...
 
   

 

 

ostanati-vesti

 

 

     
 
 
 

video-30-10

 
 
galerija-30-10
 
 
 
 
 
 
 
 
 

fb

 
 
 
 
 
Контакт:
www.vs.edu.mk
info@vs.edu.mk
+389 2 3090 004
 
 
 
 

© 2011 Висока школа за новинарство и за односи со јавноста

  Доколку не сакате да примате мејлови од Високата школа, одјавете се {unsubscribe}тука!{/unsubscribe}