meni-celo-final

Аудиовизуелните индустрии треба да се третираат како една целина

1-1-vest

 
 
   
22-vest

33-vest

Студенти заминаа на размена во Словенија

 
 
„Livin’ la vida Erasmus“ е мотото кое стана секојдневие за тројца студенти на Високата школа, Вања, Александар и Ивана, откако третата година од нивните студии ја започнаа на еден од најдобрите универзитети во Европа, на Универзитетот од Љубљана.

Нови студентки на размена во Холандија

 
Студентите на Високата школа трета година по ред престојуваат еден семестар во Холандија и студираат на партнерскиот универзитет „Виндесхеим“ во Зволе. Оваа година, можноста ја добија студентките Надица Биџовска и Симона Марковска.
 
   

 

 

ostanati-vesti

 

 

     

video-06-11

 
 
galerija-06-11
 
 
 
 
 
 
 
 

fb

 
 
 
 
 
Контакт:
www.vs.edu.mk
info@vs.edu.mk
+389 2 3090 004
 
 
 
 

© 2011 Висока школа за новинарство и за односи со јавноста

  Доколку не сакате да примате мејлови од Високата школа, одјавете се {unsubscribe}тука!{/unsubscribe}