meni-celo-final

Специјализирани курсеви за комуникации и медиуми

kursevi1va

Високата школа од февруари 2014 година започнува со организирање на специјализирани курсеви од областа на новинарството, медиумите, продукцијата, комуникациите и односите со јавноста. Курсевите се дизајнирани со цел учесниците, без разлика дали се почетници или искусни во областите кои ги интересираат, да се стекнат со знаења и вештини кои ќе ги пресретнат потребите на медиумскиот и корпоративниот пазар, да изградат успешна кариера и да работат со долгогодишни професионалци и обучувачи од земјава и странство.
 
 
   
2ra-iks

3ta-panel

Почнаа магистерските студии на ИКС

 
 
Постдипломските студии на Институтот за комуникациски студии (ИКС) ќе обезбедат академски научен прогрес во областа на менаџирањето на стратегиски комуникации и на медиуми и мултимедија преку создавање нови истражувачки кадри, како и севкупен растеж на научната мисла во Македонија.

Експертски панел за аудиовизуелни индустрии

 
Експертскиот панел составен од долгогодишни професионалци во филмската, телевизиската и индустријата на видео игри треба да придонесе во изготвувањето на предлог-рамката за зајакнување и поттикнување на развојот на аудиовизуелните креативни индустрии во Македонија.
 
   

 

 

ostanati-vesti

 


 

     

video-snimaj1

 
 
galerija-ars
 
 
 
 
 

fb

 
 
 
 
 
Контакт:
www.vs.edu.mk
info@vs.edu.mk
+389 2 3090 004
 
 
 
 

© 2011 Висока школа за новинарство и за односи со јавноста

  Доколку не сакате да примате мејлови од Високата школа, одјавете се {unsubscribe}тука!{/unsubscribe}