meni-celo-final

 

 

Уписи за додипломски, специјалистички и магистерски студии

1va

stipendii

mcms

Доделени се 10 стипендии

Десетте најдобри медиумски производи на конкурсот „Изрази се преку медиумите“ се наградени со стипендии за студирање на Високата школа. Изминатитe два месеца, на конкурсот пристигнаа 140 производи од средношколци од цела Македонија.

Студентска работилница во МЦМС

Студентите по односи со јавноста реализираа работилница за зајакнување на мотивираноста на едно работно место, којашто беше наменета за вработените во Македонскиот центар за меѓународна соработка (МЦМС).

 

 

ostanati-vesti

 

 

video-prva-rabota

galerija-nagradi

Контакт:
www.vs.edu.mk
info@vs.edu.mk
+389 2 3090 004
 

© 2011 Висока школа за новинарство и за односи со јавноста

Доколку не сакате да примате мејлови од Високата школа, одјавете се {unsubscribe}тука!{/unsubscribe}