meni-celo-final

Последипломците ги почнаа студиите на ИКС

1

 
 
   
2

3

Спонзорството обезбедува проширена промоција на брендот

 
 
Зајакнување на имиџот на корпоративниот бренд, продажбата на услугите и производите и општествената одговорност се дел од придобивките за компаниите од спонзорирањето на настани. Ова беше посочено при посетата на студентите на Секторот за спонзорство на „Т-Мобиле“.

Студентска размена со Универзитетот од Љубљана

 
Моника Кочовска, студентката на трета година на новинарство, петтиот семестар го минува во Словенија. Таа ќе ја следи интернационалната едносеместрална програма што ја нуди Факултетот за општествени науки при Универзитетот во Љубљана.
 
   

 

 

ostanati-vesti

 


 

     

video

 
galer
 

fb

 
 
 
 
 
Контакт:
www.vs.edu.mk
info@vs.edu.mk

+389 2 3090 004 

 
 
 
   

© 2011 Висока школа за новинарство и за односи со јавноста

  Доколку не сакате да примате мејлови од Високата школа, одјавете се {unsubscribe}тука!{/unsubscribe}