meni-celo-final

Конкурс за магистерски студии на ИКС

 
 
   
2ra

3ta

Студентите ја промовираа акцијата „Солидарен оброк“

 
 
Студентите по односи со јавноста го реализираа проектот „Солидарен оброк“, преку којшто медиумски ја промовираа хуманитарната акција за донирање оброци за социјално загрозените луѓе во Македонија. Проектот го реализираа во соработка со Црвениот крст на Град Скопје, а медиумски поддржувачи на кампањата беа Радио Канал 77 и Fakulteti.mk.

Средношколци се изразуваа критички преку фотоприказни

 
Младите и обложувалниците, децата на улица, турканиците во автобусите, кучињата скитници се некои од темите кои преку фотоприказни ги обработија околу 60 средношколци на работилниците за медиумска писменост организирани од Високата школа за новинарство и за односи со јавноста.
 
   

 

 

ostanati-vesti

 


 

     

video00

 
galerija-prespa
 

fb

 
 
 
 
 
Контакт:
www.vs.edu.mk
info@vs.edu.mk

+389 2 3090 004 

 
 
 
   

© 2011 Висока школа за новинарство и за односи со јавноста

  Доколку не сакате да примате мејлови од Високата школа, одјавете се {unsubscribe}тука!{/unsubscribe}