meni-celo-final

 

 

Почна запишувањето на Високата школа

upis

Високата школа го распиша конкурсот за запишување на додипломските, специјалистичките и магистерските студии за академската 2013/2014 година.
citaj-pocekje-glavna-vest
prespa

debata

Работа на терен во Преспа

Студентите од Високата школа за новинарство и за односи со јавноста го посетија преспанскиот регион. Дводневната посета беше реализирана како дел од практичната настава.

Врамувањето на локалните избори: Како се конструира пристрасноста во известувањето?

Најголем дел од медиумите во позитивна рамка ја поставија извршната власт, а јавниот сервис, лишен од уредувачка независност, се стави во функција на државна, а не на јавна телевизија.

 

 

aa

 

 

preporaki-video

galerija-prespa

Контакт:
www.vs.edu.mk
info@vs.edu.mk
+389 2 3090 004
 

© 2011 Висока школа за новинарство и за односи со јавноста

Доколку не сакате да примате мејлови од Високата школа, одјавете се {unsubscribe}тука!{/unsubscribe}