meni-celo-final

Нов сет специјализирани курсеви во април

1454

 
 
   
2a

diplomski

Посета на информативната редакција на МТВ

 
 
Катедрата на УНЕСКО при Високата школа на конференција ги претстави насоките за развој на креативните аудиовизуелни индустрии – филм, телевизија и видео игри во Македонија.

Нови дипломирани студенти по односи со јавност

 
Студентките на Високата школа Надица Биџовска и Симона Марковска имаа можност да ја искусат Холандија на начин на кој само студентите можат да ја доживеат. Тие беа на студентска размена еден семестар на Универзитетот Виндесхеим преку програмата ЕРАСМУС.
 
   

 

 

ostanati-vesti

 

 

     

video-mozaik

 
 
galerija-tv
 
 
 
 
 
 
 
 

fb

 
 
 
 
 
Контакт:
www.vs.edu.mk
info@vs.edu.mk
+389 2 3090 004
 
 
 
 

© 2011 Висока школа за новинарство и за односи со јавноста

  Доколку не сакате да примате мејлови од Високата школа, одјавете се {unsubscribe}тука!{/unsubscribe}