meni-celo-final

Попуст од 30% на курсеви за професионален развој

a21

 
 
   
a2

33-vest

Насоки за развој на аудиовизуелните индустрии

 
 
Катедрата на УНЕСКО при Високата школа на конференција ги претстави насоките за развој на креативните аудиовизуелни индустрии – филм, телевизија и видео игри во Македонија.

Студентки го искусија студирањето преку ЕРАСМУС

 
Студентките на Високата школа Надица Биџовска и Симона Марковска имаа можност да ја искусат Холандија на начин на кој само студентите можат да ја доживеат. Тие беа на студентска размена еден семестар на Универзитетот Виндесхеим преку програмата ЕРАСМУС.
 
   

 

 

ostanati-vesti

 

 

     

video-kursevi

 
 
galerija-konfere
 
 
 
 
 
 
 
 

fb

 
 
 
 
 
Контакт:
www.vs.edu.mk
info@vs.edu.mk
+389 2 3090 004
 
 
 
 

© 2011 Висока школа за новинарство и за односи со јавноста

  Доколку не сакате да примате мејлови од Високата школа, одјавете се {unsubscribe}тука!{/unsubscribe}