meni-celo-final

Среќни празници

2014

Студентите ви посакуваат весели и насменаи празници со нивните гафови за 2013 година.
 
 
   
ars-lamina

moldavija-radio-repotaza

Планови и алатки за односи со јавност за „Арс Ламина“

 
 
Планови за кризна комуникација, промотивни активности и предлози за интернет комуникација изработија студентите по односи со јавноста за издавачката куќа „Арс Ламина“, којашто изминатиот семестар беше клиент во рамки на проектните задачи.

Студентски радио-репортажи од Молдавија

 
Студентите Емилија Петреска и Новица Коцев беа на обука за „Собирање податоци за истражувачко новинарство“ што УНДП ја организираше во ноември во Молдавија.
 
   

 

 

ostanati-vesti

 


 

     

kursevi-video

 
 
gelrija-dek
 
 
 

fb

 
 
 
 
 
Контакт:
www.vs.edu.mk
info@vs.edu.mk
+389 2 3090 004
 
 
 
 

© 2011 Висока школа за новинарство и за односи со јавноста

  Доколку не сакате да примате мејлови од Високата школа, одјавете се {unsubscribe}тука!{/unsubscribe}