meni-celo-final

Конкурс за магистерски студии на ИКС

 
 
   

Курс за ефикасна кампања за односи со јавност

 
 
Десетина учесници на курсот „Планирање на ефикасна кампања за односи со јавност“ ќе совладаат знаења и вештини како да планираат и управуваат со комуникациските процеси на една организација. Курсот се реализира во текот на април и мај.

Проекти за Црвениот крст на Скопје

 
Медиумско промовирање на акцијата „Солидарен оброк“ и работилница за зајакнување на мотивираноста кај новите млади волонтери се двата проекта кои студентите по односи со јавноста ќе ги реализираат за Црвениот крст на Град Скопје во наредните два месеца.
 
   

 

 

ostanati-vesti

 


 

     

video

 
 
galerija
 
 
 
 
 
 
 
 

fb

 
 
 
 
 
Контакт:
www.vs.edu.mk
info@vs.edu.mk
+389 2 3090 004+389 2 3090 004 
 
 
 
 

© 2011 Висока школа за новинарство и за односи со јавноста

  Доколку не сакате да примате мејлови од Високата школа, одјавете се {unsubscribe}тука!{/unsubscribe}