Час по фотографија во Старата скопска чаршија

Вака изгледа вечерната атмосфера во Старата скопска чаршија погледнато низ објективот на фоторепортерите учесници на курсот по фотографија на Високата школа. Курсот се реализира под менторство на Томислав Георгиев и е дел од програмите за професионален развој на Високата школа за новинарство и за односи со јавноста.