Tековни

radio-voditesltvo fotografija

 

kreativno-pisuvanje kampanja-PR kreativno-zboruvanje

 

krizno-komuniciranje podgotovki-na-skica

 

 

Листа од престојни курсеви:

 
  Курс по ТВ водителство
 
 
  Кризна комуникација и управување со ситуации
 
 
  Вирален маркетинг vs класични ИМК: Прашање на Давид
  vs Голијат?
 
 
  Менаџирање со репутација